'Een stunt van Heracles in De Kuip zou fantastisch zijn’

VIDEOENSCHEDE/ALMELO - Het interlandweekend is voorbij en dus maken FC Twente en Heracles Almelo zich weer op voor een competitiewedstrijd. De Almeloërs moeten op bezoek bij Feyenoord, terwijl de Enschedeërs het thuis opnemen tegen Willem II. Clubwachters Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar blikken vooruit op het voetbalweekend. 

Trainer Gonzalo García moet zaterdagavond een aantal lastige keuzes maken. Zo is Paul Verhaegh weer fit, maar durft de trainer hem een hele wedstrijd op te stellen? Ook heeft Wout Brama indruk gemaakt tijdens de laatste competitiewedstrijd, waardoor de trainer knopen moet doorhakken op het middenveld. “En wie staat er in de spits? Emil Berggreen klopte op de deur, maar wat doe je dan met Haris Vučkić?", vraagt Ten Voorde zich af.

Heracles Almelo neemt het zondag in De Kuip op tegen Feyenoord. “Heracles verliest altijd in De Kuip”, stelt Wagenaar. Beide clubwachters verwachten dat de Almeloërs een loodzware wedstrijd tegemoet gaan. “Maar het zou fantastisch zijn als Heracles daar kan winnen.” Dit gebeurde voor het laatst in 2013. Het werd toen 1-2. 

Volledig scherm
- © Still