Volledig scherm
Het Future tennis toernooi Oldenzaal met in de tweede ronde Enschedeër Justin Eleveld, de regionale favoriet. © Carlo ter Ellen DTCT

Eleveld strandt in tweede ronde Future-toernooi Oldenzaal

OLDENZAAL - Justin Eleveld is er donderdagavond niet in geslaagd de volgende ronde van het Future-toernooi in Oldenzaal te bereiken. In de tweede ronde was zijn tegenstander Colin van Beem hem de baas: 3-6 en 1-6.

Eleveld won zijn partij in de eerste ronde, goed voor zijn eerste punten op de ranking. In de tweede ronde moest hij het donderdagavond opnemen tegen de als achtste geplaatste Colin van Beem. Eleveld, op basis van een wildcard in het hoofdtoernooi, wilde goed spel af met verkeerde keuzes. „De jongens die hier spelen zijn allemaal topfit, trainen wekelijks 20 tot 25 uur. Dat aantal haal ik nog niet, maar dat is wel de bedoeling. Ik ben blij dat ik hier mocht spelen”, aldus Eleveld.

Zijn partij zou aanvankelijk om 14.00 uur beginnen, maar als gevolg van de vele regen liep het hele speelschema veel vertraging op. 

Volledig scherm
Het speelschema van het Future-toernooi in Oldenzaal liep donderdag veel vertraging op vanwege de vele regenval. Er moest een aantal keren gedweild worden op de banen van OLTC Ready. © Carlo ter Ellen DTCT

Eleveld is nog niet helemaal klaar in Oldenzaal. De 27-jarige Enschedeër komt ook nog in het dubbeltoernooi in actie met Mike Luttikhuis.