De drie grote voortrekkers van het Regiopplan: Arnold Bruggink,  Mathhijs Blijham en Dominique Scholten van de FC Twente/Heracles Academie.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie grote voortrekkers van het Regiopplan: Arnold Bruggink, Mathhijs Blijham en Dominique Scholten van de FC Twente/Heracles Academie. © Lars Smook

FC Twente/Heracles Academie betreurt opstelling Achilles Enschede/PFA om spelers niet af te staan

ENSCHEDE/ALMELO - In navolging van veel regionale amateurclubs is nu ook de FC Twente/Heracles Academie in conflict geraakt met de voetbalschool PFA, die onder de vlag van Achilles Enschede opereert. Oorzaak is dat spelers van Achilles niet over een langere periode stage mogen lopen bij de opleiding van de Twentse eredivisieclubs.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.