Lammert Roossien, hier in actie tijdens het oefenduel met HSC’21, is met FC Twente mee op trainingskamp in De Lutte. Hij is een van de vier spelers van de FC Twente/Heracles Academie die met de selectie mee mogen.
Volledig scherm
Lammert Roossien, hier in actie tijdens het oefenduel met HSC’21, is met FC Twente mee op trainingskamp in De Lutte. Hij is een van de vier spelers van de FC Twente/Heracles Academie die met de selectie mee mogen. © Pro Shots / Ron Jonker

FC Twente op trainingskamp in De Lutte

ENSCHEDE/DE LUTTE - FC Twente is maandagmiddag vertrokken voor een trainingskamp in De Lutte. De selectie van trainer Ron Jans en de staf verblijven deze week op landgoed De Wilmersberg en trainen op de velden van SV De Lutte.

  1. Fallon Sherrock haalt 1 aprilgrap uit na negendarter: ‘Uitgenodigd om Premier League te spelen’

    Fallon Sherrock haalt 1 aprilgrap uit na negendar­ter: ‘Uitgeno­digd om Premier League te spelen’

    Fallon Sherrock heeft op 1 april geprobeerd om haar volgers op Twitter in de maling te nemen. De 28-jarige Engelse, die in 2019 als eerste vrouw een man wist te verslaan op het WK darts in het Alexandra Palace in Londen, kwam met ‘spetterend nieuws’. De Engelse schreef op Twitter dat ze door de PDC is uitgenodigd voor de Premier League Darts van volgend jaar, omdat ze onlangs een negendarter gooide.