Tubbergenaar Mart Bruggink kijkt na een tegenvallende seizoensstart in Amsterdam uit naar de tweede marathon van het seizoen. Op zijn thuisbaan in Enschede.
Volledig scherm
PREMIUM
Tubbergenaar Mart Bruggink kijkt na een tegenvallende seizoensstart in Amsterdam uit naar de tweede marathon van het seizoen. Op zijn thuisbaan in Enschede. © Orange Pictures\Albert van der Ploeg

Genoeg te beleven in Twente dit weekend: genieten van kracht op het ijs, in het bos en op het asfalt

De keuze is reuze dit weekeinde in de regio. En het draait allemaal om kracht: op het ijs (schaatsmarathon Enschede), in het bos (Diepe Hel Holterbergloop Nijverdal) en op het asfalt en op wat zand (Twente Rally in Hengelo en omstreken).

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.