Volledig scherm
Goal Alert © Tubantia

Goal Alert: mis geen doelpunt meer van FC Twente of Heracles

NieuwHeeft je favoriete voetbalclub uit de ere- of eerste divisie gescoord, dan kun je dat doelpunt voortaan binnen vijf minuten terug zien in de Tubantia-app op je mobiele telefoon. Met Goal Alert blijf je overal en altijd op de hoogte.

Wat moet je doen?
De aanbieding van Goal Alert heb je waarschijnlijk al eerder op je telefoon gekregen. Zo niet, zorg dan dat je de laatste update van de app downloadt.   

In slechts drie stappen heb je deze nieuwe service geactiveerd: Download de Tubantia-app, klik op het menu en kies je favoriete clubs.

Hoeveel clubs kan ik kiezen?
Heb je voor meerdere clubs sympathie? Geen probleem. Als je je met je mailadres hebt aangemeld, mag je vier teams kiezen uit de eredivisie en vier uit de Keuken Kampioen Divisie. Goals uit de KNVB-beker zijn vanaf februari 2020 beschikbaar, als de kwartfinales worden gespeeld.

Kan ik alleen goals terugzien?
Nee. Ook de samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn te bekijken op deze site. Binnen drie kwartier na de wedstrijd staan de hoogtepunten online. Daarvoor moet je wel eerst een Premium-abonnement nemen. Voor Goal Alert hoef je je als supporter alleen maar in te loggen.

Hoe krijg je Goal Alert? Kijk naar deze video.