Volledig scherm
Archieffoto © BSR Agency

Grote overwinning mannen Ravijn

NIJVERDAL – De waterpoloërs van Het Ravijn hebben een zeer overtuigende overwinning geboekt op SVH. In Nijverdal werd de nummer negen van de eredivisie met 13-3 verslagen. Het Ravijn klimt door de zege naar de derde plaats op de ranglijst.

Het zag er twee periodes niet naar uit dat Het Ravijn een afgetekende zege zou boeken. Halverwege was het namelijk slechts 3-2 in Nijverdals voordeel. Aan het begin van de derde periode tekende Milos Filipovic voor de derde gelijke stand in de wedstrijd. Het was tevens de derde treffer van Filipovic en voor Het Ravijn een teken extra aandacht te schenken aan de Rotterdamse topscorer.

Dat ging de formatie van trainer Ron Loos prima af. Met de straffe bewaking voor Filopivic werd ook de angel uit het aanvalsspel van SVH gehaald. Gesteund door de gesloten verdediging groeide het vertrouwen van Het Ravijn in aanvallend opzicht. Het publiek kreeg de ene na de andere fraaie treffer van de thuisploeg voorgeschoteld.

Aan het einde van de derde periode (9-3) was het duel reeds beslist. Het Ravijn trakteerde de toeschouwers in het vierde kwart op nog eens vier treffers.