Yoeri Havik.
Volledig scherm
Yoeri Havik. © Getty Images

Havik en Stroetinga winnen Zesdaagse van Manchester

De Nederlandse renners Yoeri Havik en Wim Stroetinga hebben de zesdaagse van Manchester gewonnen. De wedstrijd maakt deel uit van een serie met dit jaar verder nog Brisbane, Londen en begin volgend jaar Berlijn. Net als volgende maand in Australië ging het wielerevenement in Manchester over drie dagen.

 1. In beeld | FC Twente-supporters, spelers en staf gaan los op voetbalfeest bij De Grolsch Veste
  met video

  In beeld | FC Twen­te-supporters, spelers en staf gaan los op voetbal­feest bij De Grolsch Veste

  ENSCHEDE - FC Twente heeft een uitstekend seizoen doorgemaakt in de eredivisie en wist de vierde plaats in de eredivisie te veroveren. Daarmee plaatste de ploeg van trainer Ron Jans zich voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Reden voor een feestje dachten ze bij FC Twente en dat laat de achterban zich geen twee keer zeggen. Een kleine tienduizend FC Twente-supporters verzamelden zich op de parkeerplaats bij het FC Twente-stadion. Een beeldverslag van het feest bij De Grolsch Veste.
 2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.