‘Heracles heeft de mentaliteit van een middenmoter’

BALLEN VERSTANDNa de euforie van vorige week staan beide Twentse clubs na twee kansloze nederlagen weer met de benen op de grond. Fardau en Leon praten u bij over het afgelopen weekeinde. 

Over Heracles dat schaamtevol onderuit ging tegen hekkensluiter RKC. Gek genoeg was het een ingecalculeerde nederlaag: iedereen zag het aankomen, want mentaal blijkt Heracles een middenmoter. FC Twente was niet opgewassen tegen AZ en zag keeper Joël Drommel ook nog rood krijgen. Jorn Brondeel was zijn vervanger en vertelde na afloop over de tragiek van zijn reserverol. 

Beluister hieronder de aflevering van onze voetbalpodcast met Fardau en Leon. Meer horen over de wedstrijden van FC Twente en Heracles? Luister hieronder de eerdere podcasts. 

Volledig scherm
Verslaggevers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar. © videostill
  1. De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    Nu het Nederlands elftal zich voor het eerst in zes jaar eens heeft geplaatst voor een eindtoernooi kan het grote aftellen beginnen. Maar hoe ziet het traject naar de openingswedstrijd van het EK, op 12 juni 2020 in Rome, er eigenlijk uit? Wanneer speelt Oranje? Welke landen zijn al zeker van Euro2020. Wie komen er in het voorjaar uit de play-offs? En wanneer is de loting eigenlijk? Veel vragen en álle antwoorden.