NEO werd het afgelopen seizoen kampioen van de tweede klasse J. Komend seizoen komt de Bornse ploeg uit in de noordelijke klasse I. Net als TVC’28.
Volledig scherm
NEO werd het afgelopen seizoen kampioen van de tweede klasse J. Komend seizoen komt de Bornse ploeg uit in de noordelijke klasse I. Net als TVC’28. © Lenneke Lingmont

Hier vind je alle indelingen van het amateurvoetbal: van de eerste tot en met de kelderklasse

ENSCHEDE - De KNVB heeft de nieuwe competitie-indelingen voor het regionale amateurvoetbal bekendgemaakt. Op deze pagina het volledige overzicht van de clubs uit het verspreidingsgebied van De Twentsche Courant Tubantia.

  1. Speel mee met ons Vuelta Wielerspel en maak kans op mooie prijzen

    Speel mee met ons Vuelta Wielerspel en maak kans op mooie prijzen

    Met de Gran Salida begint vrijdag in Utrecht de 77ste editie van de Vuelta. Na de Tour de France in 2015 en de Giro d’Italia in 2010 is de Domstad met de Vuelta de enige stad ter wereld die de drie grote rondes binnen de gemeentegrenzen heeft gehad. Na Utrecht gaat de tocht nog naar Breda en Den Bosch, waarna het peloton zich maandag verplaatst naar Spanje. Maak de Ronde van Spanje nog spannender en speel mee met ons wielerspel. Ga de uitdaging aan met al je vrienden, familie en collega’s en maak kans op mooie prijzen, waaronder een prachtige racefiets.