Een
Volledig scherm
Een © Instagram Sanne Wevers

Hoe vermaken ‘onze’ sporters zich deze dagen?

socialsENSCHEDE - Het sportleven in Nederland staat stil. Een bijzondere gewaarwording, zowel voor sporter als sportliefhebber. Geen live voetbal op de buis, uitgestorven grasvelden in de stad en gesloten sporthallen in het dorp. Voor regionale sporters zit er daarom ook niets anders op dan thuis te blijven. Hoe komen zij de dagen door?

Jarige Troupée

Giovanni Troupée, rechtsback van FC Twente, viert vandaag zijn verjaardag. De geboren Amsterdammer is 22 geworden en toont een foto uit de oude doos. Niets veranderd zullen we maar zeggen. 

Blaswich in het bos

Onlangs werd Janis Blaswich voor de eerste keer vader. Deze week besloot de doelman van Heracles om de buitenlucht op te zoeken met zijn gezin.

Een balende Sanne Wevers

Voor turnster Sanne Wevers zit er voorlopig ook weinig anders op dan thuiszitten. Deze week trainde de Almelose voor het laatst en daar baalde ze flink van. Grote vraag: kan Wevers in de zomer naar Tokio?

Bellende Bosch

Wat te doen deze dagen om verveling tegen te gaan? Nog meer bellen, moet Jesse Bosch hebben gedacht. De middenvelder van FC Twente doet dat in stijl met dit kleurrijke telefoonhoesje.

Hoogland zoekt zijn schuurtje op

Olympiër Jeffrey Hoogland wil koste wat kost ook fit blijven. De Nijverdaller brengt daarom noodgedwongen dagelijks trainingsuurtjes door in de achtertuin, zo laat hij zien in onderstaand filmpjes.

Hooghouden met Toussaint

Bij Heracles staat deze week in het teken van hooghouden voor helden. Een actie waarmee de Almelose club zorgpersoneel ondersteunt. Directeur Rob Toussaint toont zich sportief en doet mee. En dat doet hij uitstekend.

Gezin Van Hintum

Oud-Heraclied Bart van Hintum heeft familytime ingelast. Met zijn vrouw en dochters zocht ook hij de natuur op. Dat levert onderstaand plaatje op.