Joy Beune pakt brons op de 1500 meter tijdens het NK afstanden in Heerenveen.
Volledig scherm
Joy Beune pakt brons op de 1500 meter tijdens het NK afstanden in Heerenveen. © BSR Agency

Joy Beune uit Borne pakt brons op de 1.500 meter tijdens het NK afstanden

Melissa Wijfje heeft bij de NK afstanden in Heerenveen verrassend de titel op de 1.500 meter veroverd. De Zuid-Hollandse hield Ireen Wüst net van het goud af.  De Enschedese Jorien ter Mors stelde enorm teleur.

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. In beeld | FC Twente-supporters, spelers en staf gaan los op voetbalfeest bij De Grolsch Veste
  met video

  In beeld | FC Twen­te-supporters, spelers en staf gaan los op voetbal­feest bij De Grolsch Veste

  ENSCHEDE - FC Twente heeft een uitstekend seizoen doorgemaakt in de eredivisie en wist de vierde plaats in de eredivisie te veroveren. Daarmee plaatste de ploeg van trainer Ron Jans zich voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Reden voor een feestje dachten ze bij FC Twente en dat laat de achterban zich geen twee keer zeggen. Een kleine tienduizend FC Twente-supporters verzamelden zich op de parkeerplaats bij het FC Twente-stadion. Een beeldverslag van het feest bij De Grolsch Veste.