Volledig scherm
Primoz Roglic met Antwan Tolhoek. © photo: Cor Vos

Jumbo-Visma geeft talentvolle knechten Roglic contractverlenging

Jumbo-Visma heeft de contracten van Koen Bouwman, Antwan Tolhoek en Sepp Kuss verlengd. De drie renners zijn op dit moment allemaal actief in de Giro d‘Italia en hebben voor twee seizoenen bijgetekend.

Bouwman rijdt sinds 2016 voor de Nederlandse ploeg en won twee jaar geleden een bergetappe in de Dauphiné.  De Zeeuw Tolhoek kwam een jaar later aansluiten en maakt net als Bouwman een sterke ontwikkeling door. Kuss rijdt sinds 2018 voor Jumbo-Visma en won in zijn debuutjaar de Tour of Utah.

Op dit moment zijn Bouwman, Tolhoek en Kuss actief in de Giro d’Italia.

  1. Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrijke rol’
    PREMIUM

    Van HSC’21 naar SVZW is een populaire route: ‘Geld speelde een belangrij­ke rol’

    HAAKSBERGEN/WIERDEN - Niet alleen trainers in het amateurvoetbal wisselen regelmatig van club, ook spelers. Onlangs maakte Freek Grondman bekend na dit seizoen van HSC’21 naar SVZW te vertrekken. Hij wordt de twaalfde voetballer die deze eeuw van Haaksbergen naar Wierden gaat. En dat terwijl SVZW nooit op een hoger niveau voetbalde dan HSC. Bovendien kondigde SVZW nog niet zo heel lang geleden een nieuw beleid aan, waarbij de focus minder op spelers van buitenaf kwam te te liggen. Vier betrokken aan het woord.