Volledig scherm
Joey Konings maakte de tweede goal namens Heracles 2 in de derby tegen FC Twente 2. © ANP Sport

Kleine Twentse derby prooi voor reserves van Heracles

HENGELO - Nadat eerder dit seizoen de hoofdmacht van Heracles al van FC Twente won, deed Heracles 2 maandag hetzelfde. De ploeg versloeg FC Twente 2 in Hengelo met 2-0.

Jeremy Cijntje zette Heracles 2 kort voor de pauze op voorsprong. De bezoekers waren in die eerste helft ook de sterkere ploeg. Joey Konings bepaalde in een gelijkwaardige tweede helft de eindstand op 0-2.

FC Twente 2 - Heracles 2 0-2 (0-1). 44. Cijntje 0-1, 73. Konings 0-2.
FC Twente: De Lange, Everink, Pleguezuelo (60. Witbreuk), Bijen, Oosterwolde, Bosch (46. Menig), Zerrouki, Wieffer, Seppenwoolde, Hölscher, Nakamura.  
Heracles: Bucker, Van Benthem, Rossmann, Van den Buijs, Hardeveld, Jakubiak (75. Amissi), Schoofs (65. Leemhuis), Bijleveld, Cijntje, Szöke, Konings.

  1. De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    Nu het Nederlands elftal zich voor het eerst in zes jaar eens heeft geplaatst voor een eindtoernooi kan het grote aftellen beginnen. Maar hoe ziet het traject naar de openingswedstrijd van het EK, op 12 juni 2020 in Rome, er eigenlijk uit? Wanneer speelt Oranje? Welke landen zijn al zeker van Euro2020. Wie komen er in het voorjaar uit de play-offs? En wanneer is de loting eigenlijk? Veel vragen en álle antwoorden.