Mathieu van der Poel stuit in spectaculaire Ronde van Vlaanderen op indrukwekkende Tadej Pogacar

Met videoMathieu van der Poel is in de jacht op een derde overwinning in de Ronde van Vlaanderen gestuit op een indrukwekkende Tadej Pogacar. De tweevoudig winnaar van de Tour de France reed de Nederlander op de laatste beklimming van de Oude Kwaremont uit het wiel en soleerde naar de zege in een spectaculaire editie van Vlaanderens Mooiste. Van der Poel strandde op plaats twee.

0 reacties

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. Buitenlandse media zien in Max Verstappen ‘klasse apart’: ‘De Spaanse GP was prachtig totdat de race begon’
  Met video

  Buitenland­se media zien in Max Verstappen ‘klasse apart’: ‘De Spaanse GP was prachtig totdat de race begon’

  Na het afgelopen Formule 1-weekend in Barcelona staat Max Verstappen met 40 zeges nog maar één gewonnen Grand Prix achter de legendarische Braziliaan Ayrton Senna. Er zijn slechts vier Formule 1-coureurs met nog meer zeges achter hun naam. Volgens de buitenlandse media verdient de Nederlander een plekje bij de allergrootsten van de sport, al heeft men in het buitenland goede hoop dat Mercedes is begonnen aan een wederopstanding.
 3. Van Aert, de eeuwige rivaal van Mathieu van der Poel: ‘De gekte rond Wout is systematisch gegroeid’
  PREMIUM
  Portret

  Van Aert, de eeuwige rivaal van Mathieu van der Poel: ‘De gekte rond Wout is systema­tisch gegroeid’

  Het staat in de sterren geschreven dat Wout van Aert (28) ooit de Ronde van Vlaanderen wint. Misschien vandaag wel. De Jumbo-ster is in België een halfgod, presterend onder een immense druk. Portret van de eeuwige rivaal van Mathieu van der Poel. ,, Een teamplayer, maar egoïstisch genoeg om een winnaar te zijn", schetsen onder anderen Jan Bakelants, Nathan Van Hooydonck en Michiel Elijzen.