Novak Djokovic laat het er nog niet bij zitten en gaat in beroep tegen intrekken visum

VideoNovak Djokovic gaat in beroep tegen het intrekken van zijn visum. De Minister van Immigratie besloot eerder vandaag, na dagenlang beraad, dat het in het ‘publieke belang is’ dat de Serviër het land wordt uitgezet. De nummer 1 van de wereld lijkt zo alsnog niet mee te kunnen doen aan de Australian Open, maar laat het hier dus niet bij zitten.

7 reacties

 • hendrik lamers

  1 jaar geleden
  Eens ! Niks tegen Djokovic maar regels aan je laars lappen gaat nu eenmaal niet! Australië is hierin een land waar Nederland een voorbeeld aan kan nemen. H Lamers
 • peter zwiers

  1 jaar geleden
  Sorry maar ook een toptenniser hoort zich aan de regels van het land te houden ,en vooral de leugen dat hij niet buiten servié is geweest nekt hen nu .dus het zou terecht zijn .
 • Ed Vos

  1 jaar geleden
  Niemand staat boven de wet van een land, ook deze tennismiljonair niet, niet naar waarheid ingevulde papieren is funest voor iedereen, ook voor Djokovic, dus is het een terechte beslissing van immigratieminister Alex Hawke om Djokovic niet toe te laten in Australië, uit te zetten en dus terug te sturen.
 • Ed Nijhoff

  1 jaar geleden
  Het fout invullen van deze papieren lijd tot uitzetting ,je moet als top tennisser toch weten dat je onder een vergrootglas ligt, dus kun je alléén jezelf de schuld geven. Als je niet ingeënt bent en daar niet na wilt leven tja? Je bent een voorbeeld ,behalve in verdienen, voor de rest . Dus op weg naar huis,zonder te klagen.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Het is zeer terecht dat Novak Djokovic het land wordt uitgezet. Hij is niet meer dan een mens dat toevallig goed kan tennissen maar hij leeft niet onder of boven de wet. Gr Herman Snijders