Sifan Hassan is een van de wereldsterren tijdens de komende FBK Games in Hengelo, waar ze een snelle 10.000 meter wil lopen ter voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio.
Volledig scherm
PREMIUM
Sifan Hassan is een van de wereldsterren tijdens de komende FBK Games in Hengelo, waar ze een snelle 10.000 meter wil lopen ter voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio. © REUTERS

Olympische en wereldkampioenen in actie tijdens komende FBK Games in Hengelo

HENGELO - Met vier olympische kampioenen, vijf winnaars van olympisch eremetaal en dertien wereldkampioenen kent de FBK Games een bijzonder deelnemersveld voor de veertigste editie. Die wordt op zondag 6 juni in het Hengelose atletiekstadion gehouden.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”