Het ONK zijspancross en quads gaat dit weekeinde niet door in Sint Isidorushoeve.
Volledig scherm
Het ONK zijspancross en quads gaat dit weekeinde niet door in Sint Isidorushoeve.

Openingscross zijspan en quads in Sint Isidorushoeve afgelast

SINT ISIDORUSHOEVE - Een flinke domper voor de HAMC in de Hoeve. Het ONK zijspan en quads, de eerste van dit nieuwe crossseizoen, gaat dit weekeinde niet door. Aanleiding voor de afgelasting is de slechte omstandigheden op het circuit.

Vanwege het vele water dat de laatste weken is gevallen, heeft de organisatie van het ONK Sidecar & Quad Masters het evenement voor zondag, in overleg met de KNMV,  af moeten gelasten. De vrijwilligers zijn voglens HAMC dagen bezig geweest met pompen, maar het was dweilen met de kraan open. 

Ondergelopen

Het circuit was er nog het minst slecht aan toe, met name het rennerskwartier en de parkeerplaats zijn volledig ondergelopen en niet te gebruiken. 

Dus geen opening van het crossseizoen in Sint Isidorushoeve. Dat zal nu gebeuren bij de wedstrijd van 15 maart in Lochem.

Het ONK bestaat dit jaar uit zeven Sidecar Masters en elf Quad Masters wedstrijden. In de Hoeve waren ze heel blij met de organisatie van de openingswedstrijd op zondag 1 maart. De HAMC heeft in haar 54-jarig bestaan al diverse ONK’s georganiseerd, maar de seizoensopening was toch wel een bijzondere.