De klassieker TVC’28 - Stevo is één van de mooiste derby’s in onze regio. Ben jij de sportverslaggever die voor ons komend seizoen een pakket (amateurvoetbal)clubs of zaalsporten volgt?
Volledig scherm
De klassieker TVC’28 - Stevo is één van de mooiste derby’s in onze regio. Ben jij de sportverslaggever die voor ons komend seizoen een pakket (amateurvoetbal)clubs of zaalsporten volgt? © Robin Hilberink

Oproep: De Twentsche Courant Tubantia zoekt freelance sportredacteuren

ENSCHEDE - Droomde jij altijd al van een baan als sportverslaggever? Dit is jouw kans! De Twentsche Courant Tubantia is op zoek naar enthousiaste freelancers die sportwedstrijden willen verslaan, maar ook het verhaal achter de sport(er) kunnen vinden. Online en in print, in woord én beeld.

  1. Als zelfs Valentijn aardig is voor de trainer uit Twente, dan is er echt iets bijzonders gebeurd
    PREMIUM
    De bankzitter

    Als zelfs Valentijn aardig is voor de trainer uit Twente, dan is er echt iets bijzonders gebeurd

    De kans dat Wout Weghorst een lintje gaat doorknippen bij de opening van een vaccinatiecentrum in de dorpskerk van de hervormde gemeente van Staphorst, achtte ik een stuk groter dan dat Valentijn Driessen in De Telegraaf Erik ten Hag ooit nog eens een ‘echte Ajax-trainer zou gaan noemen. Woensdag deed Valentijn dat in ‘zijn krantje’ zonder enige gene en dan weet je dat er iets bijzonders is gebeurd in het land.