Raemon Sluiter en Kiki Bertens.
Volledig scherm
Raemon Sluiter en Kiki Bertens. © Pro Shots

Raemon Sluiter: Kiki speelt weer een stuk vrijer

Kiki Bertens had na haar halve-finaleplaats op Roland Garros 2016 een vormcrisis. Maar volgens haar coach Raemon Sluiter heeft de tennisster de weg omhoog weer gevonden. Dat lijkt net op tijd voor Roland Garros. ,,Als je puur naar de resultaten kijkt, ziet het er goed uit."

 1. AZ maakt er zeven tegen Dundee United en treft Gil Vicente in play-offs Conference League

  AZ maakt er zeven tegen Dundee United en treft Gil Vicente in play-offs Conference League

  Een galavoorstelling tegen Dundee United heeft ervoor gezorgd dat AZ alsnog de play-offs van de Conference League heeft gehaald. Tegen de Schotten die in de heenwedstrijd nog met 1-0 te sterk waren, werd vanavond met liefst 7-0 gewonnen. In Alkmaar waren vooral Tijjani Reijnders en Vangelis Pavlidis op schot. Tegen het Portugese Gil Vicente moet nu het hoofdtoernooi van de Conference League worden bereikt.
 2. Tourwinnaar Vingegaard met privévliegtuig naar Profronde Etten-Leur, mede voor afscheidsfeestje Dumoulin
  PREMIUM

  Tourwin­naar Vingegaard met privévlieg­tuig naar Profronde Et­ten-Leur, mede voor afscheids­feest­je Dumoulin

  Opgehaald en weer thuisgebracht met een privévliegtuig. De Profronde van Etten-Leur heeft alles uit de kast getrokken om de Deense Tourwinnaar Jonas Vingegaard binnen te halen. Dat had heel wat voeten in de aarde, maar het is gelukt. Hij is te gast. Ook op het afscheidsfeestje van ploegmaat Tom Dumoulin. ,,We hebben zelfs gevraagd of we een kinderbedje voor zijn dochtertje moesten regelen.”