De Ster van Zwolle is dit jaar niet de openingskoers van het Nederlandse wielerseizoen. De klassieker stond gepland op 6 maart, maar daar gaat een streep door.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ster van Zwolle is dit jaar niet de openingskoers van het Nederlandse wielerseizoen. De klassieker stond gepland op 6 maart, maar daar gaat een streep door. © Foto Freddy Schinkel

Ster van Zwolle dit jaar niet de traditionele openingskoers

Het is zo vertrouwd: met de Ster van Zwolle begint het Nederlandse wielerseizoen. Maar niet dit jaar. De organisatie van de traditionele openingskoers moet op zoek naar een andere datum. Dat biedt mogelijkheden voor de Ronde van Overijssel.

 1. AZ-trainer Jansen voor kraker tegen Feyenoord: ‘Op het veld wordt nooit gelogen’

  AZ-trai­ner Jansen voor kraker tegen Feyenoord: ‘Op het veld wordt nooit gelogen’

  AZ-trainer Pascal Jansen erkent dat de wedstrijd tegen Feyenoord van groot belang is voor AZ om dichterbij nummer twee PSV te komen. Het verschil tussen AZ en Feyenoord is momenteel drie punten. ,,Als we winnen zou dat fantastisch zijn. Met PSV-Ajax word er op een ander veld ook een belangrijke wedstrijd gespeeld natuurlijk. Cruciaal zal het dit weekend nog niet worden, er zijn nog altijd wel wat wedstrijden te spelen dit seizoen.”
 1. Johan Inan: 'Geen enkele club loot graag tegen Ajax'
  Play

  Johan Inan: 'Geen enkele club loot graag tegen Ajax'

 2. Europees avontuur zit erop, spelers druipen teleurgesteld af
  Play

  Europees avontuur zit erop, spelers druipen teleurge­steld af