Kiki Bertens
Volledig scherm
Kiki Bertens © EPA

Sterk optreden brengt Bertens in halve finale Rome

Kiki Bertens heeft vanmiddag opnieuw overtuigd bij het graveltoernooi van Rome. In de kwartfinale was de Wateringse in twee sets veel te sterk voor de Australische qualifier Daria Gavrilova: 6-3 6-3.

 1. Liefhebbers van amateurvoetbal opgelet: sportredactie is op zoek naar jou!

  Liefheb­bers van amateur­voet­bal opgelet: sportredac­tie is op zoek naar jou!

  ENSCHEDE - Een liefhebber van (het regionale) amateurvoetbal én je hebt ook nog eens een vlotte pen? Dan is de sportredactie van De Twentsche Courant Tubantia op zoek naar jou! Ook komend seizoen willen we de uitslagen/wedstrijdverslagen van de ruim 140 clubs uit ons verspreidingsgebied weer snel na het laatste fluitsignaal op onze site plaatsen. Om dat goed voor elkaar te krijgen, willen we ons medewerkersbestand uitbreiden. Ook zoeken we freelance eindredacteuren c.q. samenstellers die kunnen helpen bij de verwerking van de informatie voor de krant.
 2. De Ronde van Spanje start in Nederland, maar wat levert zo’n groot sportevenement ons eigenlijk op?
  PREMIUM
  Speel de Vuelta-quiz

  De Ronde van Spanje start in Nederland, maar wat levert zo’n groot sportevene­ment ons eigenlijk op?

  Wielerfans kijken reikhalzend uit naar de Vuelta, die morgen start. Maar wat kost het eigenlijk om zo’n wielerronde te organiseren en nog belangrijker: wat levert het op? ,,Als je hier écht munt uit wil slaan, dan zou ik denken dat er direct na de Vuelta een grote internationale campagne moet komen met concrete aanbiedingen voor een stedentripje ofzoiets.”