Erik ten Hag.
Volledig scherm
Erik ten Hag. © ANP

Ten Hag: Deze groep willen we bij elkaar houden

Erik ten Hag was in zijn nopjes met de prestatie van zijn ploeg tegen Standard Luik. Ajax won met 3-0 met, bij tijd en wijlen, oogstrelend voetbal. ,,Dit moeten we iedere wedstrijd brengen, negentig minuten lang", aldus de Ajax-coach. 

 1. In beeld | FC Twente-supporters, spelers en staf gaan los op voetbalfeest bij De Grolsch Veste
  met video

  In beeld | FC Twen­te-supporters, spelers en staf gaan los op voetbal­feest bij De Grolsch Veste

  ENSCHEDE - FC Twente heeft een uitstekend seizoen doorgemaakt in de eredivisie en wist de vierde plaats in de eredivisie te veroveren. Daarmee plaatste de ploeg van trainer Ron Jans zich voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Reden voor een feestje dachten ze bij FC Twente en dat laat de achterban zich geen twee keer zeggen. Een kleine tienduizend FC Twente-supporters verzamelden zich op de parkeerplaats bij het FC Twente-stadion. Een beeldverslag van het feest bij De Grolsch Veste.
 2. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.