Mathieu van der Poel. Inzetjes: op weg naar het vliegtuig in Sydney en een screenshot uit de filmpjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel. Inzetjes: op weg naar het vliegtuig in Sydney en een screenshot uit de filmpjes. © Cor Vos, DPG Media

Tienermeisje (14) en filmpjes geven beeld van bizarre hotelnacht Mathieu van der Poel: ‘Je hebt ons bedreigd’

En toen bleken er beelden te zijn. Drie video’s. De ene kort en onduidelijk, de andere langer en veelzeggend. Ze verduidelijken veel van wat er gebeurde, afgelopen zaterdagavond op de gang van het Novotel. Deze site had contact met de oudste van de drie tienermeisjes en bekeek de door hen zelf gemaakte beelden.

9 reacties

 • Maarten te Poele

  2 maanden geleden
  Novotel ?!?
 • Woody van Essen

  2 maanden geleden
  Belachelijke reactie van die ouders, ik had mijn kinderen niet toegestaan om zo belachelijk andere gasten te storen. Dat is toch gewoon onfatsoenlijk. Even los van het gegeven dat een topsporter gesard wordt.
 • Jack Abbink

  2 maanden geleden
  Wat een flauwekul allemaal. Kan mij voorstellen dat Van der Poel door het lint ging. Als je zo’n belangrijke wedstrijd hebt de volgende dag heb je een goede nachtrust nodig. Die meiden hadden ze uit het hotel moeten gooien. Een geintje is leuk maar drie uren lopen klieren ja dan houdt het natuurlijk een keertje op.
 • Ruud Klieverik

  2 maanden geleden
  Typisch dat de ouders deze koters niet aanpakken, VdP een flinke scheld kannonande geven en vervolgens vinden dat hij er te makkelijk mee wegkomt! Wat een karikatuur van een ouder ben je dan...
 • Edwin te Velthuis

  2 maanden geleden
  Het lijkt op een doelbewuste actie..