Mark Spenkelink brengt redding in oefenduel tussen Go Ahead Eagles en Excelsior.
Volledig scherm
Mark Spenkelink brengt redding in oefenduel tussen Go Ahead Eagles en Excelsior. © W Vzoeren

Tukker Spenkelink tekent bij Jong PSV

BORNE - Mark Spenkelink (23) staat dit seizoen onder contract bij PSV. De 23-jarige doelman uit Borne sluit aan bij de selectie van Jong PSV, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Softbal: Tex Town Tigers knokt zich naar dubbele zege tegen Neptunus

  Softbal: Tex Town Tigers knokt zich naar dubbele zege tegen Neptunus

  Dankzij twee moeizame overwinningen tegen Neptunus (4-3 en 3-2) heeft Tex Tow Tigers de koppositie in de hoofdklasse verstevigd. De nummer twee van de ranglijst, Olympia, kwam niet in actie, de andere achtervolgers leverden allemaal punten in. Met 16 punten voorsprong op de nummer drie van de ranglijst kan TTT een plek in de Holland Series nauwelijks ontgaan. Daarin strijden de twee beste teams van de competitie om de landstitel.