Links: Elfvoudig Braziliaans international Fred. Rechts: De Engelse voetballegende Wayne Rooney. Beiden waren met hun toenmalige ploegen al eens in Twente.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Elfvoudig Braziliaans international Fred. Rechts: De Engelse voetballegende Wayne Rooney. Beiden waren met hun toenmalige ploegen al eens in Twente. © AFP & Lars Smook

Twente warm bad voor topploegen: deze 5 clubs en landen gingen Oranje voor

Oranje in TwenteDE LUTTE - Nog precies een week, dan begint het EK voetbal. Het Nederlands elftal verblijft de komende dagen in het landhuishotel De Bloemenbeek, waar de laatste puntjes op de i worden gezet richting een glorieus toernooi. Daarvoor is De Lutte de ideale plek. Deze internationale topclubs en landenteams gingen Oranje voor met een trainingskamp in de grensplaats.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”