Waarom Bonucci junior niet zo blij kijkt bij titel senior met Juve

Leonardo Bonucci nam gisteravond bij de huldiging van Juventus als Italiaans kampioen zijn twee zoontjes Matteo en Lorenzo mee. De laatste, de oudste van de twee, keek niet bepaald vrolijk. Niet zo gek, want Lorenzo is fan van Torino, de stadsgenoot van Juventus. 

  1. Op deze tijden komen Max Verstappen & co in Zandvoort in actie bij de Grand Prix van Nederland

    Op deze tijden komen Max Verstappen & co in Zandvoort in actie bij de Grand Prix van Nederland

    Na een afwezigheid van 36 jaar keerde de Grand Prix van Nederland vorig jaar in Zandvoort terug op de Formule 1-kalender. En die succesvolle rentree, inclusief een schitterende zege van Max Verstappen voor uitzinnige tribunes vol Oranje-fans, smaakt naar meer. Op 2, 3 en 4 september maakt het 4259 meter lange circuit in de Zandvoortse duinen zich op voor de tweede GP op rij. Het wordt een waar volksfeest met een uitgebreid programma en afwijkende tijden.
  2. Van Dijk laat met Liverpool punten liggen tegen Crystal Palace

    Van Dijk laat met Liverpool punten liggen tegen Crystal Palace

    Liverpool staat na twee speelrondes in de Premier League al vier punten achter op Manchester City en Arsenal, de twee clubs die nog geen punten lieten liggen in de eerste twee speelrondes. Na de 2-2 bij het gepromoveerde Fulham van vorige week werd het vanavond 1-1 tegen Crystal Palace, terwijl Darwin Núñez na een kopstoot rood kreeg bij zijn debuut op Anfield. Hij mist volgende week zeker de beladen wedstrijd bij hekkensluiter Manchester United.