Wesley Sneijder
Volledig scherm
Wesley Sneijder © RTL

Wesley Sneijder analyticus bij Champions League RTL

Wesley Sneijder (36) wordt de vaste analyticus bij RTL 7 tijdens de UEFA Champions League-uitzendingen. De oud-international die in dat toernooi 76 wedstrijden speelde, won de cup met de grote oren in 2010 met het Italiaanse Internazionale.

0 reacties

 1. Nog nooit zo weinig publiek bij Hellendoorn Rally, sneer naar Veiligheidsregio Twente: ‘Nog steeds belachelijk’
  PREMIUM

  Nog nooit zo weinig publiek bij Hellen­doorn Rally, sneer naar Veilig­heids­re­gio Twente: ‘Nog steeds belache­lijk’

  HELLENDOORN - Het was een zegen voor de rallyrijders dat ‘Hellendoorn’ door kon gaan. Maar ‘het grootste rallyevenement van Nederland’ telde slechts 8300 officiële toeschouwers, waar deze keer 8500 was toegestaan. Het was rustig langs de klassementsproeven. „Die voorwaarde vinden we nog steeds belachelijk, dat heb ik de burgemeester zaterdag nog een keer gezegd”, vertelt voorzitter Theo Engels.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.