Max Verstappen viert de historische zege in Monaco. Inzetjes: de eerste GP in Zandvoort, de podiumplek van Jos Verstappen en coureur Carel Godin de Beaufort.
Volledig scherm
PREMIUM
Max Verstappen viert de historische zege in Monaco. Inzetjes: de eerste GP in Zandvoort, de podiumplek van Jos Verstappen en coureur Carel Godin de Beaufort. © AFP, ANP

Zes historische F1-momenten: van primeur op Zandvoort tot (papa) Jos naast Schumi

Video & podcastMax Verstappen schreef in Monaco racegeschiedenis door na zijn overwinning van de iconische grand prix als eerste Nederlander het WK aan te voeren. Welke historische Formule 1-momenten koestert ons land nog meer? Verslaggever Rik Spekenbrink zet zes momenten op een rij.

  1. In beeld | FC Twente-supporters, spelers en staf gaan los op voetbalfeest bij De Grolsch Veste
    met video

    In beeld | FC Twen­te-supporters, spelers en staf gaan los op voetbal­feest bij De Grolsch Veste

    ENSCHEDE - FC Twente heeft een uitstekend seizoen doorgemaakt in de eredivisie en wist de vierde plaats in de eredivisie te veroveren. Daarmee plaatste de ploeg van trainer Ron Jans zich voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Reden voor een feestje dachten ze bij FC Twente en dat laat de achterban zich geen twee keer zeggen. Een kleine tienduizend FC Twente-supporters verzamelden zich op de parkeerplaats bij het FC Twente-stadion. Een beeldverslag van het feest bij De Grolsch Veste.