1. De opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold 2: Nu wel een aankoop waard?
  Review

  De opvouwbare Samsung Galaxy Z Fold 2: Nu wel een aankoop waard?

  De originele Galaxy Fold was, laten we eerlijk zijn, haast een prototype met een gelikte marketingcampagne. Hoewel technisch interessant en knap ontwikkeld, kleefden aan het apparaat nog te veel minpunten om het te kunnen aanraden als dagelijkse smartphone. Minder dan een jaar na de lancering van versie 1 heeft Samsung enkele plooien gladgestreken voor een verbeterde versie, die bovendien is voorzien van een vernieuwd design, verbeterde hardware en snellere connectiviteit.
 2. Kritiek op YouTube van dovengemeenschap: We worden buitengesloten

  Kritiek op YouTube van dovenge­meen­schap: We worden buitenge­slo­ten

  YouTube kan deze week rekenen op kritiek van de doven- en slechthorendengemeenschap. Ondanks protest heeft het platform namelijk besloten de ‘Community Contributions’ feature te schrappen. Hierdoor verdwijnt de mogelijkheid voor gebruikers om ondertitelingen aan te dragen voor video's en kan enkel de eigenaar van de content deze toevoegen. De timing is ongelukkig te noemen, de verandering valt namelijk samen met de Internationale Week voor Doven.
 1. Dansje van voetbalteam uit Bladel gaat wereld rond: ‘Niet te beschrijven’
  video

  Dansje van voetbal­team uit Bladel gaat wereld rond: ‘Niet te beschrij­ven’

  De voetballers van Bladella O19 uit Bladel gaan de wereld rond met een video op TikTok. Op het platform heeft het filmpje, waarin ze een dansje doen, in een paar dagen al miljoenen views. Op de onder voetbalfans populaire Instagrampagina 433 (30 miljoen volgers) is het dansje zelfs het meest bekeken filmpje ooit. ,,Niet te beschrijven‘’, zegt Zem van Sambeeck (17), die het filmpje op zijn TikTok-profiel plaatste.