Volledig scherm
© AFP

‘Apple werkt aan goedkopere versie van AirPods Pro’

Apple zou in het geheim werken aan een nieuwe versie van de immens populaire AirPods Pro. De Lite-variant zou dit al jaar geintroduceerd worden, meldt het Taiwanese DigiTimes, dat goede banden heeft met de productieketens van Apple.

Apple zou ook werken aan de volgende generatie iPad, Apple Watch en iMac. De AirPods Lite zijn de meest opvallende uit dat rijtje. De oordoppen zouden in het segment tussen de reguliere AirPods (229 euro) en de AirPods Pro (279 euro) komen. Ook is het mogelijk dat de ‘originele’ AirPods verdwijnen en vervangen worden door de ‘Lite’-variant.

Zoals gewoonlijk worden de andere genoemde producten later dit jaar officieel aangekondigd. In september 2019 werden de productlijnen van Apple nog vernieuwd met de iPhone 11 en de Apple Watch.

  1. Amerikaanse gerecht stelt vragen bij privacybeleid van Zoom

    Amerikaan­se gerecht stelt vragen bij privacybe­leid van Zoom

    De openbaar aanklager in New York heeft het videoconferencing-bedrijf Zoom om meer uitleg gevraagd over zijn privacybeleid. Sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus werken een pak meer mensen voltijds van thuis en boomt het gebruik van Zoom. De app kreeg er in één klap miljoenen klanten bij, maar de Amerikaanse justitie vreest dat de onderneming niet genoeg voorzorgsmaatregelen neemt om de gegevens van zijn gebruikers te beschermen.