Volledig scherm
© REUTERS

Dit zijn deze week de eerlijkste en beste tech-koopjes

Dit zijn deze week de door ons geselecteerde eerlijkste en beste deals. Meer lezen over waarom we nou deze aanbiedingen uitlichten? Lees dan verder onderaan het artikel.

De onderstaande lijst wordt continu ververst. Bij elk verkocht artikel ontvangt DPG Media een kleine commissie van de betreffende webshop. Wij worden nooit betaald voor de testresultaten. 

Waarom deze deals?

Elke week vind je ze weer op verschillende webshops: de kraker van de week. Maar hoe weet je zeker dat een door een webshop geclaimde spectaculaire aanbieding ook écht een aanbieding is? In samenwerking met Hardware.info schieten wij jou te hulp. Op basis van (historische) data uit onze prijsvergelijker vind je in dit artikel een overzicht van aanbiedingen waarbij de prijs minstens 12,5% lager is dan de laagste prijs vorige week.

Sterker nog: we doen zélf een check of producten de afgelopen drie maanden niet toevallig voor het aanbiedingsbedrag (of minder) verkrijgbaar zijn geweest. Zo zorg je ervoor dat je snel de échte aanbiedingen kunt vinden. 

De data die wij gebruiken pleit winkels eveneens vrij van stiekeme prijsverhogingen vooraf. Een veelgehoord verwijt aan het adres van Mediamarkt tijdens de btw vrije actiedagen van het bedrijf. Het bedrijf verhoogde eerder de prijzen, om het vervolgens tijdens de actiedagen te presenteren als superaanbieding. Dat is bij de lijst hierboven onmogelijk. 

Waarom je ons kan vertrouwen

AD Tech baseert zich altijd op de testresultaten van het professionele testlab van Tweakers en Hardware Info. Hier werken 12 mensen full time aan het op professionele, wetenschappelijk verantwoorde wijze analyseren, testen en vergelijken van producten. Onze tests zijn gebaseerd op de bevindingen van dit onderzoek. Fabrikanten laten regelmatig en graag hun producten door ons testen, maar let wel: wij worden nooit betaald voor de resultaten.

Ondanks dat ontvangen wij graag jouw feedback.

Meer lezen over dit fenomeen? Dat kan hier.

  1. Amerikaanse gerecht stelt vragen bij privacybeleid van Zoom

    Amerikaan­se gerecht stelt vragen bij privacybe­leid van Zoom

    De openbaar aanklager in New York heeft het videoconferencing-bedrijf Zoom om meer uitleg gevraagd over zijn privacybeleid. Sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus werken een pak meer mensen voltijds van thuis en boomt het gebruik van Zoom. De app kreeg er in één klap miljoenen klanten bij, maar de Amerikaanse justitie vreest dat de onderneming niet genoeg voorzorgsmaatregelen neemt om de gegevens van zijn gebruikers te beschermen.