Volledig scherm
Roel Maalderink interviewt in een aflevering van Voxpop. © MyChannels

Roel Maalderink: 'De ratrace om het algoritme van YouTube is ongezond’

PodcastIn een nieuwe aflevering van De Social Podcast is Roel Maalderink te gast. Roel vraagt in zijn populaire show Voxpop mensen op straat wekelijks naar hun mening. Zijn video's worden goed bekeken en dat leverde hem zelfs een groot compliment op: Alexander Klöpping noemde hem ‘een national treasure’. Luister nu naar het gesprek dat Thomas Boeschoten en Jaap van Zessen met hem hadden:

Roel Maalderink legt in de podcast uit waarom hij voor deze aanpak kiest en welke reacties hij krijgt. Ook blikt hij terug op de uitreiking van The Best Social Awards 2019  en vertelt verslaggever Niels Klaassen over zijn ervaring aan Facebook in Menlo Park. 

Luister deze aflevering van De Social Podcast nu terug en mis geen enkele aflevering meer door je te abonneren via:

Spotify 

iTunes 

Android 

Volg De Social Podcast op Twitter of Instagram en blijf op de hoogte!

  1. Grap loopt uit de hand: 1,7 miljoen mensen willen aliens gaan zoeken op geheime basis Area 51

    Grap loopt uit de hand: 1,7 miljoen mensen willen aliens gaan zoeken op geheime basis Area 51

    Het is een Amerikaanse versie van Project X, maar dan in duizendvoud. Al 1,7 miljoen mensen hebben via Facebook aangegeven op te dagen als op 20 september het ultrageheime Area 51 - de plek in Nevada die de Amerikaanse luchtmacht gebruikt voor haar testen - wordt bestormd. En nog eens 1,3 miljoen mensen komen misschien, om nu eindelijk eens ‘die buitenaardse wezens te zien’ die daar verborgen worden gehouden. Budweiser sponsort het bier, maar de Amerikaanse luchtmacht is niet blij.