Volledig scherm
© EPA

Storing treft App Store en Apple Music

De Apple App Store, Mac App Store en Apple Music hebben last van een storing. De diensten zijn op het moment van schrijven niet bereikbaar. De problemen doen zich voor sinds zeker 14.00 uur ‘s middags op dinsdag, hoewel de eerste meldingen rond 12:30 al binnenkwamen, zo meldt Tweakers.

De meldingen stromen binnen op Twitter en ook op de statuspagina van Apples diensten wordt de dienstonderbreking erkend. Ook de Radio-dienst heeft moeilijkheden. De storing lijkt zich in ieder geval voor te doen in de regio’s West-Europa, de oostkust van de VS, Japan en Indonesië.

Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de oorzaak is van de storing. Apple heeft nog niets over de storing gemeld via zijn officiële supportkanaal op Twitter. De verwachting is dat als de storing nog veel langer duurt, het bedrijf zijn gebruikers wel actief gaat inlichten.

  1. Amerika klaagt YouTubers aan voor ‘gepland’ bezoek aan verboden militaire basis Area 51

    Amerika klaagt YouTubers aan voor ‘gepland’ bezoek aan verboden militaire basis Area 51

    YouTubers Ties Granzier (20) en Govert Sweep (21), die in Amerika werden opgepakt omdat ze de militaire basis Area 51 betraden, zijn aangeklaagd voor het binnentreden van verboden terrein. Justitie verdenkt hen ervan dat bewust gepland te hebben in overleg met anderen. Op zo'n daad van grote burgerlijke ongehoorzaamheid staat maximaal een jaar cel. De mannen verschijnen morgen voor de rechter.