TT-2020-002070 Enschede - Nieuwe (pas)foto’s Theo Krabbe voor column Kaf & Koren opiniepagina
Editie: Alle
foto Annina Romita
AR20200422
Volledig scherm
PREMIUM
TT-2020-002070 Enschede - Nieuwe (pas)foto’s Theo Krabbe voor column Kaf & Koren opiniepagina Editie: Alle foto Annina Romita AR20200422 © Annina Romita

Hoeveel coronamaatregelen kunnen we nog verdragen?

De beste wensen voor het nieuwe jaar. Veel heil en zegen in 2022. Alles wat wenselijk is. Een gezond, gelukkig en voorspoedig nieuwjaar. In verschillende bewoordingen en in alle toonaarden hebben wij tijdens de jaarwisseling met elkaar onze wensen uitgewisseld. En wat hebben we weer genoten van het vuurwerk! Veel siervuurwerk, maar ook veel harde knallen. Ondanks het ingestelde vuurwerkverbod. Die traditie van het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling laten we ons toch niet door de dames en heren in Den Haag ontnemen. 

  1. Kerkleiders roepen op tot klimaatactie
    PREMIUM
    kaf en koren

    Kerklei­ders roepen op tot klimaatac­tie

    Het is een indringende boodschap, die drie kerkleiders vorige week in een gezamenlijke verklaring over de bescherming van de schepping verkondigden. ‘Als leiders van onze kerken roepen we iedereen op, ongeacht hun geloof of wereldbeeld, er naar te streven te luisteren naar de schreeuw van de aarde en van de mensen, die arm zijn’, schrijven de rooms-katholieke paus Franciscus, de oosters-orthodoxe patriarch Bartholomeüs I en de anglicaanse aartsbisschop Justin Welby.