Theo Krabbe
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Krabbe © Annina Romita

Ritualiseer de bijzondere momenten in je leven

Ieder mens ervaart bijzondere momenten in zijn leven. Momenten die van onschatbare waarde zijn. Dat kunnen alledaagse momenten zijn, maar ook scharniermomenten, waardoor je leven een andere wending krijgt.

 1. Hoeveel coronamaatregelen kunnen we nog verdragen?
  PREMIUM

  Hoeveel coronamaat­re­ge­len kunnen we nog verdragen?

  De beste wensen voor het nieuwe jaar. Veel heil en zegen in 2022. Alles wat wenselijk is. Een gezond, gelukkig en voorspoedig nieuwjaar. In verschillende bewoordingen en in alle toonaarden hebben wij tijdens de jaarwisseling met elkaar onze wensen uitgewisseld. En wat hebben we weer genoten van het vuurwerk! Veel siervuurwerk, maar ook veel harde knallen. Ondanks het ingestelde vuurwerkverbod. Die traditie van het afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling laten we ons toch niet door de dames en heren in Den Haag ontnemen.
 2. Carnaval zet wereld op zijn kop
  PREMIUM
  kaf en koren

  Carnaval zet wereld op zijn kop

  Het carnaval komt er aan. In Albergen vond zondag de eerste carnavalsoptocht in Twente plaats. Nog altijd is carnaval een heus katholiek volksfeest, zeker in Brabant, Limburg en het Rijnland. Vrijwilligers van de carnavalsverenigingen in de dorpen, buurten en wijken zijn maandenlang van te voren bezig met het bouwen van de praalwagens, hetgeen de saamhorigheid en het onderlinge contact sterk bevordert. De buutredenaars hebben hard gewerkt aan hun voordracht.