Ruud Ottenhof, op deze foto nog coach van Zenderen Vooruit, bezet momenteel de achttiende plek in het algemeen klassement van de Lezerstour.
Volledig scherm
Ruud Ottenhof, op deze foto nog coach van Zenderen Vooruit, bezet momenteel de achttiende plek in het algemeen klassement van de Lezerstour. © OrangePictures

MVV’29-coach Ottenhof gaat goed in Lezerstour: ‘Trainer, je staat er goed voor’

lezerstourDENEKAMP/HARBRINKHOEK - Ruud Ottenhof, trainer van het eerste elftal van MVV’29, heeft niet alleen verstand van voetbal, maar ook van wielrennen. Hij doet het uitstekend in de Lezerstour van De Twentsche Courant Tubantia. Hij bezet op dit moment de achttiende plaats in het algemeen klassement. 

 1. Van Aert vindt het jammer dat Zeeman weg is: ‘Maar hij is nog wel betrokken’

  Van Aert vindt het jammer dat Zeeman weg is: ‘Maar hij is nog wel betrokken’

  Jumbo-Visma wilde vrijdagochtend bij de start liever niet meer reageren op het incident van woensdag, waarna ploegleider Merijn Zeeman uit de koers werd gezet. Toch gaf tweevoudig ritwinnaar Wout van Aert een korte reactie bij de start van de negentiende rit in Bourg-en-Bresse. ,,Het is natuurlijk heel jammer dat Merijn niet meer in de koers is", aldus de Belg. ,,Maar hij is wel nog altijd betrokken bij de ploeg."
 2. Etappe 19: ‘We zitten hier te kijken naar de volgende Franse Tourwinnaar’
  Podcast

  Etappe 19: ‘We zitten hier te kijken naar de volgende Franse Tourwin­naar’

  Voorafgaand aan elke etappe van de Tour de France 2020 blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vooruit op de rit van de dag. Wat staat de renners te wachten, waar valt de beslissing en wat gebeurt er in de top van het klassement? De voorbeschouwing op de negentiende etappe van deze Tour. De bergen zijn achtergelaten door het peloton en vandaag wacht een verraderlijke rit. Heuvels, op en af en het is er een gemaakt voor de vluchters. Of willen Bennett, Bol en Ewan vandaag toch heel graag sprinten?