Vincenzo Nibali: door veel deelnemers aan de Lezerstour verfoeid, maar Truus Butterhof uit Ootmarsum is blij met hem. De Italiaan is één van de redenen dat zij de dagwinst grijpt.
Volledig scherm
Vincenzo Nibali: door veel deelnemers aan de Lezerstour verfoeid, maar Truus Butterhof uit Ootmarsum is blij met hem. De Italiaan is één van de redenen dat zij de dagwinst grijpt. © Cor Vos

Ootmarsums feestje in voorlaatste etappe Lezerstour

LezerstourENSCHEDE - Truus Butterhof uit Ootmarsum heeft met groot machtsvertoon de voorlaatste rit in de Lezerstour op haar naam geschreven. Ze haalde liefst 399 punten, vier meer dan Brian Smith uit Oldenzaal. Het was sowieso een feestelijke dag voor de deelnemers uit Ootmarsum. 

  1. Tour wacht op niemand: ‘Koers stopt niet bij één coronageval’

    Tour wacht op niemand: ‘Koers stopt niet bij één coronage­val’

    De Tour de France stopt niet als één renner positief test op corona, maar een garantie dat de wielerronde het einde haalt, is er ook niet. Dat zegt voorzitter David Lappartient van de internationale wielrenunie UCI. ,,Ik blijf optimistisch dat de Tour doorgaat. Nul risico bestaat niet, maar ik denk dat het veilig genoeg is om te racen", aldus de Fransman op de website Cyclingnews. De Tour begint op 29 augustus in Nice.