Sander Hoek met z’n - toen nog - voorlopige team. Nadat de foto is gemaakt, heeft hij Sonny Colbrelli en Pavel Sivakov vervangen door Cees Bol en Giacomo Nizzolo.
Volledig scherm
Sander Hoek met z’n - toen nog - voorlopige team. Nadat de foto is gemaakt, heeft hij Sonny Colbrelli en Pavel Sivakov vervangen door Cees Bol en Giacomo Nizzolo. © Robin Hilberink

Tourpoule-koning Sander (30) uit Hengelo verklapt zijn team

HENGELO - Je zult hem niet tegenkomen op een racefiets. Desondanks was Sander Hoek (30) vorig jaar dé wielerkenner van deze regio. De Hengeloër won in 2019 glansrijk de Lezerstour. Aan Tubantia geeft hij nu zijn team prijs waarmee hij dit jaar wil toeslaan. Voor iedere Tourpoule-speler die nog zoekt naar tips.

 1. ‘Ik genoot als kind van Contador en Schleck, nu heb ik zelf het geel’
  Pogacar grijpt de macht

  ‘Ik genoot als kind van Contador en Schleck, nu heb ik zelf het geel’

  Tadej Pogacar wordt zondag gehuldigd als jongste na-oorlogse winnaar van de Tour de France. De Sloveen, die maandag zijn 22ste verjaardag viert, wil vooral dezelfde jongen blijven die hij was voor zijn succes. ,,Er zullen zeker dingen anders worden, maar ik wil hetzelfde blijven, op dezelfde manier blijven trainen en koersen”, zei de aanstaande Tourwinnaar op de traditionele persconferentie.
 1. Bekijk hier de overwinning van Ajax op FC Midtjylland
  Play

  Bekijk hier de overwin­ning van Ajax op FC Midtjyl­land

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Champions League
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Champions League