Volledig scherm
Richard Telgenhof Oude Koehorst, hier op archieffoto, is komend seizoen toch niet de trainer van KOSC. © Emiel Muijderman

KOSC moet weer op zoek naar andere trainer

OOTMARSUM KOSC moet opnieuw op zoek naar een trainer voor komend seizoen. Richard Telgenhof Oude Koehorst heeft aangegeven het komende seizoen toch niet beschikbaar te zijn voor het hoofdtrainerschap van de club uit Ootmarsum.

Telgenhof Oude Koehorst: „Ik ken KOSC goed en beschouwde het hoofdtrainerschap van KOSC als laatste grote uitdaging voor mijn trainerscarrière. Ik sta al meer dan zeventien jaar als hoofdtrainer op het veld, maar merkte de laatste tijd al aan mijzelf dat de passie voor het voetbal wat aan het uitdoven raakt. Daardoor ben ik me gaan afvragen of ik nog op een goede manier invulling kan geven aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft mij aan het denken gezet en uiteindelijk tot het besluit gebracht de vereniging in te lichten dat ik er vanaf moet zien.”

KOSCH-voorzitter Harold Rorink: „Wij vinden het jammer dat Richard dit besluit heeft genomen. Wij weten dat hij een trainer is die resultaten haalt en spelers beter kan maken en hadden hem daarom graag volgend jaar als onze hoofdtrainer gezien. Wij kennen Richard goed genoeg om te weten dat dit besluit voor hem uiterst moeilijk is geweest. Dan resteert niets anders dan respect en begrip voor zijn keuze.”

Amateurvoetbal