Volledig scherm
© shutterstock

Waarom je elke dag om 12 uur even naar buiten moet

Bijna 60 procent van de Nederlanders kampt in de winter met een vitamine-D-tekort. Van de talloze onderzoeken naar de gevolgen daarvan zul je misschien schrikken. Hoeveel redenen heb je nodig om tijdens je lunchpauze even naar buiten te gaan?, vraagt work-lifeplatform Intermediair zich af.

Eind deze maand gaan we over op zomertijd. Dat is altijd een tevreden stemmende handeling: we bewegen de goede kant op met het weer, al hebben we onlangs al een zonnige voorproef gehad. Of we nu op een terras kunnen neerstrijken of niet, het is fijn dat het langer licht blijft.

Lees hier waarom je tijdens je volgende pauze niet achter een beeldscherm of in de kantine moet blijven hangen, maar juist de frisse lucht moet op zoeken. 

Op zoek naar een nieuwe baan of opleiding? Bekijk het aanbod hier en/of zoek naar vacatures op Intermediair.nl.

Lees de beste artikelen op het gebied van werk en carrière via onze wekelijkse nieuwsbrief! 

  1. Tien tips voor vrouwelijke ondernemers van girlboss Britt Van Namen

    Tien tips voor vrouwelij­ke onderne­mers van girlboss Britt Van Namen

    Ze is amper 30 jaar oud maar runt al sinds 2014 haar eigen ontwerpbureau. Interieurarchitecte Britt Van Namen is een zogenaamde girlboss die ook graag andere vrouwen wil overtuigen om eigen baas te worden. ,,Ik ben er zeker van dat als de verhalen van vrouwelijke ondernemers vaker in de kijker worden gezet veel meer vrouwen geïnspireerd raken om te ondernemen.” Ze geeft daarom tien tips aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.