Het 100-jarige bestaan van de St. Alphonsusschool in Harbrinkhoek wordt zondag 7-11 gevierd met een reünie. De 100-jarige Tonnie Oude Breuil-Bekke blijkt de oudste nog levende leerling te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het 100-jarige bestaan van de St. Alphonsusschool in Harbrinkhoek wordt zondag 7-11 gevierd met een reünie. De 100-jarige Tonnie Oude Breuil-Bekke blijkt de oudste nog levende leerling te zijn. © Marieke Amelink

100-jarige Tonnie streeft Marie (99) voorbij als oudste leerling St. Alphonsusschool

HARBRINKHOEK – Groot was de verbazing bij de jubileumcommissie toen Tonnie Oude Breuil-Bekke door haar dochter werd opgegeven voor de reünie van de 100-jarige St. Aphonsusschool. Want niet Marie Kreuwel uit Geesteren maar Tonnie uit Almelo bleek de oudste nog in leven zijnde oud–leerling te zijn.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.