Dierenarts Lisette van Lieshout uit het Tubbergse Haarle ziet haar katten telkens verdwijnen. Inmiddels mist ze er al twaalf. Het werk van een kattenhater of jager, vermoedt ze. Haar kat Vlokje werd al eens beschoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Dierenarts Lisette van Lieshout uit het Tubbergse Haarle ziet haar katten telkens verdwijnen. Inmiddels mist ze er al twaalf. Het werk van een kattenhater of jager, vermoedt ze. Haar kat Vlokje werd al eens beschoten. © Robin Hilberink

12 katten van dierenarts uit Haarle van de aardbodem verdwenen: ‘Afgeschoten’

HAARLE - Ze zijn er verdrietig om. En het verdriet lijkt maar niet te stoppen bij de dierenartspraktijk van Lisette van Lieshout uit Haarle. Telkens als ze nieuwe katten heeft aangeschaft, verdwijnt er weer een. Als sneeuw voor de zon. Vorige week was het opnieuw raak, inmiddels staat de teller op twaalf. „Slechts eentje is er teruggekomen.”

 1. Onrust langs kanaal laait op na visie aannemer: ‘Huizen staan op zand, niet op veen’
  PREMIUM

  Onrust langs kanaal laait op na visie aannemer: ‘Huizen staan op zand, niet op veen’

  VROOMSHOOP/DAARLERVEEN - Ze zijn boos en verbolgen. De visie van aannemer Arjan de Boer uit Westerhaar op de schadegevallen langs Kanaal Almelo-De Haandrik zorgt voor onrust onder bewoners van het kanaal. Volgens De Boer ligt het gros van de schades aan slechte funderingen en niet aan het lekke kanaal. Maar Kant nog Wal en hoogleraar Stefan van Baars zijn verbaasd en blijven stellig: de problemen liggen wel aan het kanaal.
 1. Versoepelingen gaan door: sportscholen weer open
  Play

  Versoepe­lin­gen gaan door: sportscho­len weer open

 2. Ernst Kuipers: Verwachting is dat daling deze zomer doorzet
  Play

  Ernst Kuipers: Verwach­ting is dat daling deze zomer doorzet

Almelo e.o.