Volledig scherm
© Thinkstock

Aanbrengen nieuw asfalt: aantal wegen in Tubbergen maandag onbereikbaar

TUBBERGEN - Door het aanbreng van nieuw asfalt zijn verschillende wegen in de kern Tubbergen komende maandag 22 juli afgesloten.

De werkzaamheden beginnen vrijdag 18 juli in de Schildhuisstraat in Tubbergen. Het deel tussen Binnenveldsweg en de Uelserweg wordt voorzien van nieuw asfalt en is daardoor komende maandag niet bereikbaar. Het onderhoudswerk moet dinsdag 23 juli zijn afgerond.

Twee stappen

Het onderhoud aan de Uelserweg wordt in twee stappen uitgevoerd. Stap 1 is het asfalteren van het wegvak tussen de Grotestraat en de Brunno van Ommenstraat. Dat gebeurt komende maandag 22 juli. Vervolgens staat een dag later stap 2 op het programma, het aanbreng van een nieuwe asfaltlaag op het stuk van de weg tussen Brunno van Ommenstraat en de Binnenveldsweg. Op de momenten dat wordt geasfalteerd, zijn genoemde delen van de Uelserweg afgesloten.

Geïnformeerd

Ook aan de Hardenbergweg wordt maandag 22 juli geasfalteerd. Het asfalt wordt aangebracht op het stuk tussen Grotestraat en de Huyerenseweg. En dit deel is eveneens niet bereikbaar. 

Aanwonenden en bedrijven zijn over de werkzaamheden geïnformeerd door de onderhoudsaannemer. Ook op de gemeentepagina stond een overzicht van de werkzaamheden, inclusief stratenplan. 

Almelo e.o.