Burgemeester Wilmien Haverkamp opent het vrijliggende fietspad tussen Manderveen en Tubbergen, miljoenenproject dat na jarenlang gesteggel dit jaar is uitgevoerd. Burgemeester gaat met kinderen over het fietspad fietsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wilmien Haverkamp opent het vrijliggende fietspad tussen Manderveen en Tubbergen, miljoenenproject dat na jarenlang gesteggel dit jaar is uitgevoerd. Burgemeester gaat met kinderen over het fietspad fietsen. © Robin Hilberink

Als Manderveen er werk van maakt, komt het wel goed: dat bewijst het fietspad naar Tubbergen

MANDERVEEN - Koningsdag 2022 was voor Manderveen een historische dag. Na ruim 35 jaar werd de uitvoering van een grote wens van de dorpsgemeenschap op feestelijke wijze afgerond: het fietspad naast de Manderveenseweg, een veilige route van en naar Tubbergen. 

  1. Herbergier uit Tubbergen waarschuwt vakantiegangers in Twente voor ‘heerlijke plattelandsgeur’
    PREMIUM

    Herbergier uit Tubbergen waarschuwt vakantie­gan­gers in Twente voor ‘heerlijke platte­lands­geur’

    TUBBERGEN – Voor inwoners van Twente en de Achterhoek is het een bekend fenomeen: de ‘gezonde boerenlucht’ als gevolg van het uitrijden van mest over het land. Herbergier Harald Droste uit Tubbergen leek het echter verstandig zijn gasten – die niet zelden uit andere streken van het land komen – erop te wijzen dat ze deze dagen geconfronteerd zouden kunnen worden met een voor hen ongebruikelijk verschijnsel.

Almelo e.o.