Slager Wim Oosterik (rechts) Niels Hofste van Niels' Slagerij. Een week na zijn pensioen neemt Wim de taken tijdelijk over van Niels die positief op corona is getest.
Volledig scherm
Slager Wim Oosterik (rechts) Niels Hofste van Niels' Slagerij. Een week na zijn pensioen neemt Wim de taken tijdelijk over van Niels die positief op corona is getest. © Reinier van Willigen

Amper een week met pensioen, maar toch alweer terug: slager Wim uit Tubbergen staat weer in de winkel

TUBBERGEN - Niels Hofste (27) van Niels’ Slagerij aan de Grotestraat in Tubbergen zit deze week na een positieve coronatest noodgedwongen in quarantaine. En dat amper zeven dagen nadat hij de slagerij heeft overgenomen. Zijn voorganger Wim Oosterik pakt ondertussen met alle liefde zijn oude stiel weer op om Niels te helpen.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Bewoners demonstreren voor plekje op Het Berkenven in Geesteren: ‘Anders slapen we nieuwjaarsnacht in de auto’
  PREMIUM

  Bewoners demonstre­ren voor plekje op Het Berkenven in Geesteren: ‘Anders slapen we nieuwjaars­nacht in de auto’

  TUBBERGEN/GEESTEREN - Wanhopig zijn ze. Met nog vijf dagen op de klok begint de tijd te dringen voor recreanten en vaste bewoners van camping Het Berkenven. Vrijdag haalden ze nog één keer alles uit de kast tijdens een demonstratie voor het Tubbergse gemeentehuis, inclusief Maria, Jozef en ‘ezeltje’. „Help ons, gemeente. Na 31 december staan wij op straat.”

Almelo e.o.