Bakker Herbert Koopmans, met winkels in Almelo en Tubbergen, krijgt een tsunami aan appjes en reacties op de sociale media. Hij wordt namelijk verward met Koopmans (van de taartmixen) die het nieuws haalde vanwege te weinig gist in de oliebollenmix.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakker Herbert Koopmans, met winkels in Almelo en Tubbergen, krijgt een tsunami aan appjes en reacties op de sociale media. Hij wordt namelijk verward met Koopmans (van de taartmixen) die het nieuws haalde vanwege te weinig gist in de oliebollenmix. © Wouter de Wilde | WDW Foto's

Bakker Koopmans uit Tubbergen overspoeld door grappen na gistfoutje van de ‘grote broer’

TUBBERGEN – Je zult maar bakker zijn‚ Koopmans heten en de gelijknamige bakmixproducent begaat een misser met de oliebollenmix. Dan kun je een stroom aan komische reacties verwachten. Het overkwam de Tubbergse bakker Herbert Koopmans. „Ik vind het wel lachen.”

  1. Dodelijk ongeluk bij Weerselo veroorzaakt met levensgevaarlijk barrel, verdachte ontdaan: ‘Dit gun je niemand’
    PREMIUM

    Dodelijk ongeluk bij Weerselo veroor­zaakt met levensge­vaar­lijk barrel, verdachte ontdaan: ‘Dit gun je niemand’

    WEERSELO/ALMELO - Het is technisch gezien een barrel, de witte bestelbus die beginnend bestuurder Bart B. (21) op 9 januari vorig jaar meeneemt uit de bedrijfsvoorraad van de garage van zijn vader in Weerselo. Amper een kilometer van zijn huis verliest hij in een bocht de controle over het stuur. Hij raakt een wandelend stel. De man, oud-apotheker Wim Roerink (73) uit Tubbergen, is op slag dood. Zijn 71-jarige vrouw raakt zwaargewond.

Almelo e.o.