Optreden Edwin Evers Band in het openluchttheater in Losser. Evers zit achter het drumstel.
Volledig scherm
Optreden Edwin Evers Band in het openluchttheater in Losser. Evers zit achter het drumstel. © Christian van der Meij

Befaamde radiomaker mét band op Volksfeesten Albergen

ALBERGEN - Met optredens van onder meer de Edwin Evers Band, Boh Foi Toch en het Noabercabaret heeft de organisatie van de jaarlijkse Volksfeesten Albergen een programma voor verschillende doelgroepen bedacht. 

De Volksfeesten worden tijdens het Pinksterweekeinde - van 7 tot en met 10 juni - gehouden op een terrein aan de Kemnaweg. 

Dialect

Met een Wiesnfest 6.0 wordt op vrijdagavond 7 juni het spits afgebeten. Die avond draait het om lederhosen, pullen bier, schlagers en een optreden van de band Wir sind Spitze. Een dag later volgt een concert van de Edwin Evers Band, de groep rond de bekende Hardenbergse radiomaker. Vervolgens zijn eerste Pinksterdag vervolgens optredens van de Achterhoekse dialectbands Boh Foi Toch en Høken met de Heinoos.

Op tijd

Diezelfde dag - zondag 9 juni - staat vanaf 15.00 uur in het teken van humor en gezelligheid met het Noabercabaret. De cabaretiers van dienst zijn Bertus Pikstrik, Jan Riesewiek, Ernest Beuving, Jeroen Bekke en Thijs Kemperink. Dit gezelschap krijgt muzikale ondersteuning van 4xEshuis. De tent blijft tijdens de voorstelling gesloten, bezoekers worden daarom verzocht op tijd te komen, de tent is vanaf 14.30 uur geopend. 

Confetti

De afsluiting is op maandag 10 juni met het gratis toegankelijke optreden van Proost! Deze band heeft aandacht voor zowel muziek als het showelement met onder meer confetti shooters. 

Kaarten voor optredens zijn te bestellen via de site www.volksfeesten-albergen.nl

Almelo e.o.