Ben Boerrigter stopt na 42 jaar als fysiotherapeut. De praktijk, Fysiotherapie Langeveen-Manderveen, heeft hij per 1 april al overgedragen aan medewerker Thijs Nieuwmeijer.
Volledig scherm
PREMIUM
Ben Boerrigter stopt na 42 jaar als fysiotherapeut. De praktijk, Fysiotherapie Langeveen-Manderveen, heeft hij per 1 april al overgedragen aan medewerker Thijs Nieuwmeijer. © Robin Hilberink

Ben Boerrigter neemt na 42 jaar afscheid van Fysio Langeveen-Manderveen: ‘Privacy? Vroeger hing er een gordijntje tussen twee patiënten’

LANGEVEEN – Hij groeide er naar eigen zeggen naartoe. Maar na 42 jaar valt het afscheid van zijn vak en zijn praktijk Fysio Langeveen-Manderveen Ben Boerrigter wel iets zwaarder dan verwacht. „Ik blijf de ontwikkelingen in de fysiotherapie volgen.”

  1. Inflatie dilemma voor Twentse ondernemers: ‘Waarom pikt overheid een graantje mee als je een bonus geeft?’
    PREMIUM

    Inflatie dilemma voor Twentse onderne­mers: ‘Waarom pikt overheid een graantje mee als je een bonus geeft?’

    ENSCHEDE - De inflatie lag vorige maand voor het eerst in bijna vijftig jaar boven de 10 procent. Dat merken consumenten in de portemonnee en het zorgt voor dilemma’s bij ondernemers. De eigenaar van het Twentse Jongbloed Fiscaal Juristen pleit voor belastingvrije bonussen. „Nu gaat een groot deel van zo’n bedrag naar de staat, waarom moet die een graantje meepikken?”

Almelo e.o.