Kort na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018: bij het coalitieoverleg tussen CDA, Dorpen Centraal en Gemeentebelangen/VVD was alles nog koek en ei. Die situatie is drastisch veranderd.
Volledig scherm
PREMIUM
Kort na de gemeenteraadsverkiezingen in 2018: bij het coalitieoverleg tussen CDA, Dorpen Centraal en Gemeentebelangen/VVD was alles nog koek en ei. Die situatie is drastisch veranderd. © gemeente Tubbergen

Bestuurscrisis Tubbergen nog niet opgelost: eerste handreiking CDA maakt geen indruk

TUBBERGEN - Het aanbod van het CDA om een kandidaat-wethouder naar voren te schuiven, werd afgelopen week in de media door alle andere partijen uit de gemeenteraad van Tubbergen afgewezen.  Gaat het CDA nu zelf een wethouder aanwijzen? Komt er iemand van buiten? Het blijft vooralsnog ongewis.

  1. Kaalslag door corona bleef in Twentse horeca uit: ‘Zonder corona was ik dit niet gaan doen’
    PREMIUM

    Kaalslag door corona bleef in Twentse horeca uit: ‘Zonder corona was ik dit niet gaan doen’

    ENSCHEDE - De coronacrisis en het voor de horeca rampzalige jaar 2020, hebben er niet voor gezorgd dat het aantal cafés en restaurants in Twente en de Achterhoek drastisch is afgenomen. Sterker nog: in het verspreidingsgebied van deze krant werden eind 2020 zelfs iets meer horecazaken genoteerd dan eind 2019 het geval was. Een vertekend beeld, of een sterk staaltje Twentse ondernemersgeest?

Almelo e.o.